Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Verkstedtjenester

 • Volkswagen Original Service 5+ Nyttekjøretøy

  Har du en Volkswagen arbeidsbil som er 5 år eller eldre? Nå har vi  faste lave priser på Volkswagen 5+ originalservice til din bil.

  Les mer
 • Original service 5+

  Eier du en Volkswagen modell som er 5 år eller eldre? Nå har vi et gunstig pris på Original Volkswagen Service til din bil.

  Les mer
 • Bestill våre verkstedtjenester digitalt

  Les mer
 • Transportbehov når bilen din er på verksted ?

  Gromstad bil og båt har egen leiebilavdeling med mange ulike typer leiebiler for å dekke ditt transportbehov.

  Har du behov for å ha bilen din på service eller på reparasjon har vi svært prisgunstige alternativer for å holde deg mobil.

  Les mer
 • Steinsprang i ruta eller knust hele glasset ?

   Vi reparerer steinsprang og skifter frontrute på din Volkswagen. Hos oss benytter vi kun Originalt bilglass og vi benytter lim som er godkjent av produsenten for å opprettholde sikkerheten ved eventuelle kollisjoner. 

  Les mer
 • Dekkhotell 990,- kr per sesong

  Opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Får du vondt i ryggen bare du tenker på hjulskift ? Da er dekkhotell løsningen for deg !

  Les mer
 • Klimaservice

  Kjenner du vond lukt ut av luftdysene, eller er kjøleeffekten dårlig ? Da er det lurt å ta en klimaservice !!

  Klimaanlegget i bilen trenger regelmessig service for å opprettholde en frisk,ren og ikke minst kald luft i bilen din. Et vanlig tegn på at du trenger service på klimaanlegget er at du opplever vond lukt i bilen spesielt ved oppstart, eller at du på en varm dag ikke klarer å kjøle ned kupeen så raskt som du kanskje er vant med.

  Les mer
 • EU-Kontroll (Periodisk Kjøretøy Kontroll - PKK) Kr: 1250,-

  Vi utfører EU-kontroll på din Volkswagen raskt og effektivt mens du venter. Ved å bruke merkeverksted vil du alltid ha fagfolk med kjennskap til din bil og som sørger for at kvaliteten på din Volkswagen blir ivaretatt. I tillegg er vi konkurransedyktig på pris. EU-kontroll koster kun kr 1250,-

  Les mer
 • Volkswagen kan Volkswagen best.

  Service og reparasjon av bil hos Gromstad Bil & Båt

  Les mer