Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye T-Roc

Pris fra kr
407.200*

Bagasjeromsvolum
392-445 liter

Motor
Bensin/diesel

Bakkeklaring
14,7-16,1 cm

En ny form for solid selvsikkerhet

Vår populære SUV lanseres i en fornyet drakt med mange vellykkede oppgraderinger både utvendig og innvendig. Den nye T-Roc har fått et mer markant utseende, og kupeen preges av kvalitetsdesign og oppdatert teknologi sammenlignet med tidligere modell. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en SUV forventer du ytelse – og det får du i T-Roc. T-Roc er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med Golf.

 

T-Roc – salget har startet!

Vi har åpnet for bestilling av den nye T-Roc. Kontakt oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende pristilbud. De første kundeutleveringene starter i mars-april 2022.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 


3630_VW_HAM_nye_TRoc_collage.jpg

Kraftfull design med unike detaljer

Med nye T-Roc gjør du stort inntrykk med mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. Bevisste modifiseringer av eksteriørdetaljer gjør at det velkjente crossoverdesignet til T-Roc fremstår som enda friskere enn på tidligere versjon. Den markante SUV-designen til nye T-Roc inkluderer sportslige detaljer i fronten, for eksempel den innovative og oppgraderte lysteknologien «IQ.LIGHT LED Matrix», med lysstripe i grillen og nydesignede baklykter med dynamiske blinklys blir nå standard fra T-Roc Style. En ny R-line-pakke, som har mange av de sportslige stilelementene fra T-Roc R, kan velges for en ekstra sporty utstråling.

Du kan velge mellom åtte lakkfarger for å gi din T-Roc et unikt utseende. Bilens særpreg kan også fremheves av ekstrautstyr som tak i kontrastfarge og redesignede aluminiumsfelger fra 17 til 19-tommers størrelse fullfører oppfriskningen av utseende.

3630_VW_HAM_nye_TRoc_interior.jpg

Moderne og sportslig interiør

Interiøret i T-Roc har fått en solid oppgradering sammenlignet med tidligere versjon og holder høy kvalitet. Et mykt instrumentpanel med dekorsøm omslutter den digitale førerplassen med det programmérbare instrumentdisplayet. De klassiske knappene er erstattet av moderne berøringsoverflater. Blant annet kan klimaanlegget styres med noen enkle og forsiktige trykk på skjermen. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda mer intuitiv og sitter godt i hendene. Infotainmentsskjermen i den oppgraderte utgaven har også blitt langt mer fancy. Skjermen er nå utformet som et nettbrett der du kan leke deg med flere touchfunksjoner, trygt plassert i riktig ergonomisk høyde for sjåføren.

Setene holder samme høye kvalitet som resten av interiøret, for eksempel leveres utstyrsversjonen Style med kvalitetstrekk i behagelig ArtVelours. Ønsker du enda høyere komfort, kan du velge de nyutformede skinnsetene med 14-veis justering og setevarme.