Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Gromstad Bil & Båt får du alt du trenger til bilen din

Gromstad Bil & Båt er en lokal og personlig bedrift som tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi selger også en rekke originalt tilbehør, dekk og felg til din bil fra Volkswagen. Hos oss er det kort ventetid når du har behov for ulike tjenester innen service og reparasjon. Vi har et eget bilverksted der vi kan hjelpe deg med reparering av ulike skader hvis uhellet har vært ute. Hos oss blir du alltid tatt godt vare på med personlig kundekontakt og rask oppfølging, og vi har stor kundetilfredshet blant våre kunder.

Gromstad Bil & Båt holder til i flotte lokaler i kort avstand fra Kragerø sentrum. Her finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på akkurat din bil fra Volkswagen. Vi kjenner Volkswagen best, og har lang erfaring med merkevaren fordi vi har vært forhandler av Volkswagen helt siden 1965. I 2017 fikk vi også et oppgradert bilanlegg etter nye standarder fra Volkswagens fabrikk.

Gromstad Bil & Båt er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Motor Stoa og Gromstad Auto.

Velkommen til oss hos Gromstad Bil & Båt!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 15:30

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00

Bilskade

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 15:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››