Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Viktig informasjon til våre kunder

Publisert 03.april 2020

Kjære Gromstad-kunde.

Det er utfordrende tider for hele verdenssamfunnet, i møte med koronaviruset som har snudd også den norske hverdagen på hodet. Vi må ta vare på hverandre i denne tiden, og vi har alle et felles ansvar for å redusere spredning av smitte. Vi tilrettelegger etter beste evne for våre kunder i møte med en krevende tid.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med disse retningslinjene holder våre forhandlere åpent.

Produksjonen av nye biler blir i en periode påvirket av et driftsopphold hos våre fabrikker i Europa. Produserte biler som er på vei eller på norsk lager kan utleveres som vanlig til våre kunder.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos våre forhandlere.

Noen av disse tiltakene er:

  • Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner
  • Vi rengjør berøringsflater, demobiler og utstillingsbiler hyppigere og grundigere enn vanlig.
  • Våre ansatte bruker engangshansker når vi håndterer kundebiler og desinfiserer/rengjør berøringsflater.
  • Vi håndhilser ikke, men ønsker deg velkommen med et smil. Våre selgere og kundebehandlere setter seg ikke i bilen sammen med kunden, men holder behørig avstand.
  • Vi tilbyr digital bestilling av verkstedtjenester på mittbilhold.no (VW, Skoda, Audi), nøkkelautomat eller nøkkelinnkast, og e-signering av avtaler, tre av flere tiltak som gjør at vi kan unngå all fysisk kontakt.
  • Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.
  • Vi ber alle våre kunder om å ha lav terskel for å utsette besøk på våre anlegg ved dårlig form, eller mistanke om smittefare. Vi er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet.
  • Vi har ingen fellesmåltider eller buffet i denne perioden, for å unngå den smitterisikoen dette kan innebære
  • Vi er tilgjengelige på telefon, sms og epost, slik at kommunikasjonen med oss kan opprettholdes nesten som vanlig for de som ikke har anledning til å besøke oss.

Du er hjertelig velkommen på besøk hos oss, og kan altså være helt trygg på at vi tar ansvar for å redusere smittefare i våre anlegg.

 

Her er noen av de tingene kundene våre lurer på for tiden:

Påvirker situasjonen priser og leveringstider på biler?
Vi har biler tilgjengelig for rask utlevering, med prisgaranti. Endringer i valutakurser kan på sikt påvirke bilpriser, særlig i urolige tider.

Jeg har bestilt bil, påvirker dette produksjonen eller utleveringen av min bil?
Ta kontakt med oss, så sjekker vi status for din bilbestilling. Vi tilrettelegger utleveringen av biler til kunder og er fleksible for å løse situasjoner med hjemmekarantene eller annet som gjør det praktisk vanskelig å gjennomføre som først planlagt.

Jeg har bestilt time på verksted – men har ikke mulighet til å møte som avtalt. Hva gjør jeg?
Ring oss eller send en epost, så følger vi deg opp med forslag til hvordan vi løser dette så fleksibelt og greit som mulig.

Ta vare på de rundt deg i tiden som kommer. Og ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan bidra med fremover.

 

Jan Trygve GromstadDaglig leder - Gromstad Auto

Morten BjerkaDaglig leder - Gromstad Bil & Båt

Leif Christian GromstadDaglig leder - Gromstad Motor Stoa