Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye ID.5 GTX SUV-coupé

Rekkevidde inntil
4871 km
Pris fra kr 
482.900*

Bagasjeromsvolum
549 liter 
Drivlinje 
Firehjulstrekk

 

Nye ID.5 GTX med firehjulstrekk og to elektriske motorer
Sportslig, elegant og bærekraftig

Nye ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell. ID.5 GTX byr på sportslige kjøreopplevelser, eksklusivt design, god framkommelighet og bærekraftige løsninger for framtiden. ID.5 GTX er sportslig som en GTI med inntil 2992 hk, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt. 

Nye ID.5 GTX fra kr 482.900*

 

Vi har åpnet for bestilling!

Nå kan du endelig sikre deg din egen ID.5 GTX! ID.5 GTX er attraktivt utstyrt og kan konfigureres med egne utstyrspakker spesielt tilpasset det norske markedet. I tillegg har vi et utvalg anbefalt tilbehør du bør se nærmere på.

 

Kontakt meg for mer informasjon eller bestilling av nye ID.5 GTX

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

ID.5 GTX detaljer


Sportslige kjøreopplevelser med 
firehjulstrekk og to motorer

Firehjulstrekk og to elektriske motorer med inntil 2992 hk sørger for at du kommer frem dit du skal hele året med nye ID.5 GTX SUV-coupé. I motsetning til tradisjonell firehjulstrekk har dette drivverket ingen mekanisk forbindelse mellom for- og bakakselen. Du kan tilpasse kjøreegenskapene til ID.5 GTX med fire ulike kjøremoduser, som gir godt veigrep og bedre retningsstabilitet på løst og glatt underlag. ID.5 GTX trives like godt på grus som på asfalt.

Elektromotorene utnytter energien svært effektivt og sørger for at ID.5 GTX akselererer med fullt dreiemoment fra første meter med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca 6,3 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t. Batteriplasseringen under gulvet, mellom akslene, sikrer ID.5 GTX et lavt tyngdepunkt for jevn vektfordeling og bedre kjøredynamikk. 

 

ID.5 GTX interior

Romslig interiør

Kupéen i den nye ID.5 GTX byr på rikelig med plass og høy komfort. Selv med coupé-profilens skrånede taklinje har bilen god takhøyde i baksetet med behagelig plass til 3 personer. I tillegg byr kupéen til ID.5 GTX på moderne design og avansert teknologi med intuitiv touch-betjening for høy komfort på korte og lengre kjøreturer. Bagasjerommet er også svært romslig med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter.